We don't need anything or anyone

Nu har jag två härliga jobbfria dagar framför mig. Sedan jobbar jag på onsdag, sen drar jag till Italien på torsdag. Det ni! Det kommer bli H Ä R L I G T .
Idag har jag då jobbat och det var så stressigt hela tiden. Fick knappt tid att andas. Det är full smockat, alla tjatar på att maten tar lång tid och ingen lyssnar när man ber dem sätta sig och vänta. Det är livet det.   

Nu ska jag snart äta grillat sedan åker jag in till stan med Klara, Vicki och Linda. Vi ska sätta oss i hamnen och mysa. Så nu får jag pallra mig upp så jag hinner med bussen. Är jäkligt seg bara så ni vet liksom. Ha en trevlig söndagskväll!

You found me



Jag har beslutångest. Jag åker till Italien på torsdag och vill köpa någon klänning eller tunika innan. Men jag kan inte köpa alla. Det är annat jag vill ha också. Så, vilken tycker ni? Haha jag vet, den randiga sticker ut lite.

Nu börjar det vankas läggdags, oj herre gud tänker ni då. Men jag är så slut efter jobbet idag, och imorgon vankas det jobb igen. Marco sa att vi skulle vara utvilade till idag för att det skulle bli mycket att göra, HA tänkte jag och var ute och röjde hela natta. Så nu är jag inte lika pigg som igår. Aja kommer ändå inte komma i säng förrän sent.

Here comes the sun




H&M

Nu har jag jobbat fem dagar i streck i kiosken, och idag fick jag min första lön. Så nu vill jag shoppa shoppa. Haha det känns som att jag tänker på det hela tiden. Det finns ingen tid för det och därför försöker jag hitta kryphål i mitt fullspäckade liv åt lite shopping. Men inte ens det hinns med. Vad är jag för en liksom? Men det är ju bara bra att jag inte spenderar mina nyfunna pengar.

Igår jobbade jag till fyra (fjäskade lite för chefen vettu) och sen åkte jag raka vägen ut till Hönö där Karin hämtade upp mig med moppen. Vi åkte hem till henne och fixade lite innan vi blev upphämtade och åkte till klipporna (med ett litet stop vid Andrea för att se slutet av matchen, som inte var något att skratta åt). Väl ute på klipporna grillade vi kött, åt sallad och myste. Vi tände även en brasa när det började bli mörkt. en perfekt kväll med andra ord. Några få av oss badade också, mig exkluderad.

Haha min lilla resa hem var också något att fnissa åt. Jag ska försöka förklara så gott det går utan att det låter tråkigt. I alla fall, jag skulle ta mig till Donken vid Rambergsvallen för att bli upphämtad av Rickard. Men först sa jag åt chafören att säga till när vi var där för jag visste inte, och när han pekade att jag skulle gå av gjorde jag såklart det. När jag väl stod där på hållplatsen fick jag för mig att det var Hjalmar Brantingsplatsen jag skulle av på (fråga mig inte varför). Så jag knallade bort till spårvagnarna och tog första bästa till Hjalmar Brantingsplatsen. Väl där kom jag på att det var det inte alls det, det var ju Rambergsvallen. Men jag kunde inte lägga på minnet att jag sett någon McDonalds där. Så jag frågade en kille som sa att jag skulle gå av på Wieselgrensplatsen, en hållplats innan Rambergsvallen. Okej, så då var det bara att åka tillbaka. Vadå vimsig Linda, inte jag?


Prada bag, gucci shoes, louie V, jimmy choos




Nu har jag jobbat. Pju, det var ingen dans på rosor. Eller så är det bara min stackars kropp som inte är van vid 7 timmars "träning". Jag har mestadels stått i kassan, fyllt på glassar, drickor och sånt. Vi har även kulglass vilket jag tycker är roligt. När glassen gör som jag vill i alla fall. Sen fick jag diska 7 ton disk också. Och så klaga han på att jag blev butter, konstigt? Nä men när pengarna kommer är det jag som är lycklig. Jag fick även träffa Michelle och Linda som var uppe i Kåsjön och badade. De har det bra.

Imorgon blir det även jobb som sagt, och efter tar jag mig ut till Torslanda för att grilla med massa människor. Antagligen slaggar jag hos Anja också.

Nu ska jag dra mig, ha det gött!    

Jag vill ha..


Det här är vad jag vill ha för tillfället. Okej, en del av det jag vill ha.
1. Basic linnen. Man kan inte få nog. Och såklart är det något fel på alla linnen som jag redan har. De här kommer från Monki och kostar bara 80 riksdaler, som hittat.

2. Jeansväst. Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha en. Det kan vara riktigt snyggt på rätt personer och om man matchar det rätt. Men jag vet inte om det är jag. Jag skulle matchat den med stickat under och shorts eller svarta jeans till. Vi får se. 

3. Klackisar. Kan man få nog? De här hittade jag på Din Sko i måndags och det var kärlek vid andra ögonkastet. Mycket snyggare i verkligheten.

4. Jeansshorts. Jag ska inte säga att jag inte har några, för då skulle jag ljuga. Men jag har inte hittat de perfekta än. De här är från Gina Tricot och de har goda chanser att bli en av finalisterna.

5. Den rutiga skjortan. Det är kul, för två år sen hade jag en rutig skjorta och tyckte att den var jätte fin. Men förra året gillade jag det inte alls, då var det randigt som gällde. Men nu har jag såklart blivit kär i rutigt igen. Vad är jag för en liksom?

6. Väskor, kan man ha för många? Öh, nej? Jag vill ha en mocka men fransar innan jag dör och denna är ett alternativ. Jag är sur på mig själv att jag inte köpte väskan med stort V på Kappahl när jag väl hade chansen. Nu är den såklart slutt!       


Sommar sommar sommar

Nä jag hade inte dött. Jag har bara haft mycket att stå i. Så jag kan ta en snabbis om vad som hänt de närmsta dagarna.
I måndags vad jag, Sippo och Linda i stan och cruzade runt. Det blev en fika på Frank´s och ett par byxor/tights från HM. Ville ha mer men plånboken eka lite väl tom. Men vänta några dagar så är jag rik rik rik. Då kommer lönen serru.

I alla fall, efter stan åkte vi hem och packade sen begav vi oss till Allingsås kamping där Sippos familj har en husvagn, partytält och två(?) altaner. Nej då, de brukar alldrig vara där. Där åt, bastade, badade, kollade på film och myste vi.
Nästa dag så skulle Sippo jobba så jag och Linda låg på stranden och stekte hela dagen. Beviset var min illröda rygg.

När vi efter mycket strul kom hem runt halv 7 åkte jag direkt och red med Mikaela. Jätte härligt.

Om cirkus en timma ska jag ta bussen till Kåsjö kiosken där jag ska spendera min dag. Ja, det här vädret betyder jobb för mig. Tur att jag fick så mycket färg igår när jag nu ska jobba fram till lördag. Men vad var det vi sa Sippo, pengar slår solbränna?    

(Gå in på Lindas blogg för en mer detaljerad version av de senaste dagarna och bilder)

The City



Jag har inte kollat på The City så mycket men när jag gjorde det för någon vecka sen slog det mig hur snygg Whitney ser ut hela tiden. Hon matchar kläder på sätt jag inte ens hade gjort i mina drömmar. Det är inte alltid så snygga kläder, och mycket av det skulle jag inte vilja ta på mig. Så hur kommer det sig att det ser så rätt ut på henne då? För att inte snacka om håret som alltid ser perfekt ut.

I början av The Hills tyckte jag inte ens att hon var söt, och jag kommer ihåg att jag blev så förvånad att Whitney fick hoppa in i en modevisning och inte Lauren. Hon har verkligen shapat upp sig.   

Och så var midsommar över




Vogue 2009

I am home! Nu så gott folk, nu kan ni andas ut. Efter 3 dagar i skogen sitter jag framför mig älskade dator igen. Så vad har vi gjort? För att sammanfatta, Marstrand, "roadtrip", bio (ja jag var kanske inte i skogen hela tiden), kortspel, ja och lite ditten och datten. Midsommarhelgen har varit bra i alla fall.

Midsommar


Natalia Vodianova

Haha statistiken bara sjunker. Då var det roliga slut. Nä men jag kan erkänna att jag inte har varit så aktiv den senaste tiden. Det var mycket lättare när man gick i skolan och hade rutin på det. Nu har jag så mycket annat för mig och när jag väl har tid över känner jag inte för att spendera den på datorn, typ. Jag menar, tv?

Snart ska jag bege mig till Tjuvkil, typ vid Marstrand, där jag ska fira midsommar med några Karlstadsbor. Det blir nog bra.

Nu ska jag rusa, ses om vi ses.    

And I'll swim the ocean for you

Måndagen spenderades med Linda, Shabbe och delvis Semir i kåsjön, och Öjesjö. Vädret var för det mesta på topp.

Idag har jag och Klaris varit inne i stan och det blev lite shopping och lite fika. Jag kom hem med en klänning från Monki och solisar från Gina.
  

Nu ska jag gå ner och kolla på Paris Hilton, my new BFF. Haha hon är ju för rolig asså..

Morgon


Det är inte alla som matchar en bandana till finklänningen, men Misha Barton kan.

Nu sitter jag här i sängen och funderar på att gå ner och ta mig något att äta. Har suttit här ganska länge. Tror att det blir en riktig frukost idag till skillnad från igår. Haha det var svårt att slita sig från The Sims igår. I början var allt så nytt och jobbigt men när man kommit in i det så var det riktigt skoj. Jag har alltid varit en The Sims tjej när jag var yngre. 

Idag är planerna oklara, får se var vinden tar mig. Kanske till stan? Först ner till köket i alla fall.

So now you falling in love

Hej hej hej! Idag börjar det äntligen kännas som sommar, inte en dag för tidigt.

Igår satt vi ute på altanen i timmar, lyssnade på musik och snackade skit som vanligt. Runt 11 blev det dock för kallt så vi drog oss in och kollade på film.

Söndag då. Det blev rätt sent igår så jag vaknade inte förräns halv 2, och frukosten blev pizzan som var över från igår. Halv 2 kanske inte är så sent för de flesta men jag gillar inte att sova bort hela dagen. Allt blir så stressigt sen.

Planerna för idag var att kolla när pappa flög luftballong och åka in och sätta oss på Bar Italia, men båda ändrades. Så nu är planerna att spela the sims 3! Yes, ni hörde rätt. Jag tänkte inte köpa det men när min brors kompis laddat ner det så fixade han det åt oss med. Man kunde ju inte tacka nej till det då heller.

 
 

Hannas dag, idag



Det här hade jag på mig på vigseln. Det var utomhus i en kohage så man var tvungen att ha stövlar på sig.

Jag kom på att jag ska gratta Hanna också. Jag gjorde faktiskt det igår också (efter kl 12) men ju fler gånger desto bättre. Så, GRATTIS HANNI!

Nu, pizza!

Comes and goes


Jag oseriös, neeej! Igår såg jag ut såhär, tunkia Bling, jeans Zara.

Igår blev ändå en väldigt lyckad kväll. Jag orkar inte skriva allt men det var trevligt hos både Madde och Hanna. Även fast det blev väldigt mycket buss åkande, och att det tog cirka 4 timmar för oss att komma hem så fälldes inga tårar. Det blir faktiskt vad man gör det till! Och eftersom jag var med så många härliga personer så blev det bra. Bortsett från ett litet missöde på bussen hem, men det fixade sig det med. 

Idag har jag först vaknat hos Klara, åkt hem, ridit med Malin, varit på bröllop. Det var mina barndomskompisars mamma som gifte sig, och det var väldigt fint. Det var mitt första bröllop faktiskt. Det var egentligen inga "barn" bjudna så jag var bara med under vigseln.

Nu ska jag och Rickard beställa pizza och sen kommer tjejerna över hit. Det blev inte mycket sömn för mig inatt och det börjar kännas nu. Så det blir en lugn kväll för mig. Ciao!

Härliga sommarlov

Idag börjar mitt sommarlov! Eller typ mer lov. Det kändes så konstlig när vi kom ut från kyrkan idag och önskade alla trevlig sommar, när det inte ens är sommar. Men vi får hålla tummarna att det spricker upp snart. Annars blir det inte heller något jobb för mig då jag jobbar i en kiosk vid en sjö. Och inga badgäster = inga kunder = inget jobb. Simple as that.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan börja laga hamburgare, en tradition. Sen ska jag försöka vara på två ställen samtidigt. Nä, men först ska jag åka till Madde där vi ska fira Anton, Anton, Steffi och Lorents som alla fyller år i juni (det ska vara en överraskning så jag hoppas att de inte hinner läsa det här nu). Sen ska jag bege mig hela vägen ut till Hönö där vi ska ha klassfest hemma hos Hanna. Hoppas att jag inte dör på kuppen.

Så med det önskar jag alla en trevlig kväll och en härlig sommar (typ höst)!

Utelåst

Nu sitter jag bredvid Klara i hennes rum och gör inte så mycket mer än att kolla på tv och kolla på datorn. När jag kom hem idag så märkte jag att jag glömt nyckeln, och såklart var ingen hemma. Så jag åkte hit istället. Klara kunde inte med att låta mig stå där ute i kylan, inte för att det var så kallt men i alla fall. 

Nu började The Hills så jag avrundar här. När jag kommer hem blir det kanske en outfit bild om ni har tur.

Just det, jag fick reda på att jag fick MVG i medieproduktion och multimedia idag. Och medieproduktion är 200 poäng. I am happy happy! Ja ja, jag var tvungen att skryta lite. Om Kenza får så får jag.  

HADET!

Haha nu sitter Klara och skrattar åt Real housewives of orange county, patetiskt!

Rain rain go away


Pic: me myself and I

Min kära vän Angelina ägnade idag ett heeelt inlägg om mig i sin blogg! Det är vad jag kallar sann vänskap.
Fast jag menar, inte så att jag behöver reklam liksom. Jag har ju läsare så det räcker, för att inte snacka om kommentarer.. Wow! Men det är tanken som räknas Anja.   

Nu jag krypa ner i sängen och återigen läsa min bok. Jag älskar när man hittat en bra bok och verkligen längtar efter att fortsätta läsa.
 

10/6

Det här inlägget kommer inte bli så långt då jag snart somnar på tangentbordet. Okej så farligt kanske det inte är men hade du frågat mig för en timma sen hade läget varit sådant. Efter att ha ätit och kollat lite på tv så slumrade jag till i soffan i cirkus två timmar. Jag vet inte varför jag är så seg, jag gick upp ganska sent idag, har varit på en lektion, en tur i stan. Inte mer än det. Hoppas jag inte gått och blivit sjuk. Det skulle ju vara väldigt onödigt då vi bara har en dag kvar i skolan. 

Nu ropar mamma på mig att jag ska göra sallad så jag får väl göra det.

Dagens



Linne från Skottland, Shorts pappas jeans, skinnjacka HM (som vanligt), väska Björn Borg, klocka Ur&penn.



Three words eight letters say it and i'm yours



Som de flesta säkert redan vet så är Chuck och Vanessa ( Ed Westwick och Jessica Szohr) tillsammans i verkligheten. Samtidigt som de är väldigt söta ihop så kan jag inte hjälpa att tycka att det borde vara Chuck och Blair. De passar som handen i hansken! Ja ja, det är bara en serie. Jag vet! Men det är så det ska vara.

Eller kanske jag och Chuck? Det skulle vara någonting. Åh det skulle det verkligen!

  

With every hour your drifting further away





Gud nu har jag suttit vid datorn hela dagen känns det som. Det känns i nacken och ögonen. Jag har gjort en del nytta och en del nöje. Men det är så det blir när man går media, närstan allt ska göras på datorn.

Nu är alla arbeten inskickade och jag är officiellt fri för denna termin! Kommer att bli så härligt att slippa alla läxor men jag kommer samtidigt sakna att springa runt i skolan. Eller kanske inte i början av sommarlovet, men efter ett tag.

Jag ska nog gå upp och läsa min bok nu, syskonkärlek. En riktigt bra bok! Jag försökte mig på att läsa på bussen hem idag men efter 5 min kände jag illamåendet komma. Jag vet, helt sjukt. Jag kan inte göra annat än att lyssna på musik när jag åker bil eller buss. Fast åksjuktabletter brukar funka.

God natt


 

I'll never find nobody who can love me like you do



Något av det här ska bli mitt innan jag åker till Italien i sommar. Jag ska inte säga att det var längesen jag köpte något men jag är väldigt sugen på att shoppa nu. Tyvärr är min budget inte världens bästa så det får vänta ett tag. 

But everybody says this place is beautiful



Tunika Zoul, Jeansleggins Vila, Skinnjacka HM, skor Skopunkten, armband lindex.

Hej! Jag sitter här och har ett väldigt givande samtal med min spanske facebook vän. Jag blev precis bjuden att komma och hälsa på honom. Jag får tänka på saken. Vem vet, kanske tar mitt pick och pack och flyttar dig någon dag.

På grund av hans dåliga engelska och min "om du frågar mig rätt bra" spanska så är konversationen inte särskilt intressant.

Hamza

ok

you want to come to Barcelona?

 14:51Petra

haha i have not thought about it

i´m going to italy for a week

 14:52Hamza

yes

milano

o roma

 14:55Petra

if i´m going there?

 14:56Hamza

ok have nice week


Haha, jag känner att vi verkligen klickar asså!

 

Annars då, vi hade två inställda lektioner idag så efter en snabbis på stan med Klara var jag hemma runt kl 12. Den enda lektionen vi hade var svenska och där hade vi debatt, för och emot graffiti. Jag var för graffiti och enligt mig så sopade vi mattan med de andra! Tuff förlust Anja, men så kan det gå. 


Monki



Såhär skulle min helg gärna få se ut i klädväg. En helg helt i Monkis kläder! Monki har så mycket olika kläder, skor och accessoarer så man tröttnar aldrig. Fredag är man i skolan, lördag går man ut och festar och sist söndag när man kanske går på stan och fikar med vännerna. Klappat och klart!

Min favorit är nog söndagen. Kalla mig galen Klara, men jag har faktiskt börjat gilla de skorna. Och ni skulle se ryggen på den klänningen, så nedrans snygg!



It's gonna take a lot to drag me away from you

Nu är jag precis hemkommen från en degkväll hos Vicki. De behövs också ibland. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag än ridit med Malin. Jag har även försökt skriva på läxorna men det gick inte jätte bra. Imorgon måste jag verkligen bli klar med det!


 
Såhär såg jag ut igår när jag och Anja varit på Allum och handlat. Linne Zara, jeans Zara, skinnjacka HM, klocka ur&penn, väska HM.

Har såklart varit seg och inte lagt upp bilder från igår, men här kommer de.

 Anja, med sina råheta skinnbyxor.













Sippo, snyggare än någonsin!

Bilder lånade av Linda, hoppas du förlåter mig.

Off I go



Kvällen var riktigt trevlig. Är verkligen glad att jag har så många och underbara vänner!

Jag ska nog krypa i säng nu, skriver mer och lägger nog även in några bilder imorgon. Ville bara skriva något nu kände jag, sitter här och lyssnar på Greg Laswell och känner mig allmänt lycklig. Rätt hungrig kände jag nu också. Kanske kan ta någon av de brända korvarna som ligger i kylskåpet. Den som lever får se. Godnatt  

They never tie us down


Det här är en perfekt klädsel för en mulen dag som denna! Med en skinnjacka och nylonstrumpbyxor till blir det fin fint. Jag är inte jätte mycket för halsband men något i den här stilen skulle jag ha hängandes runt min hals. Jag har funderat på att köpa spetsbodyn ett tag nu men kan inte bestämma mig. Jag skulle i så fall ha den under transparenta linnen och oversizade tröjor. Får se om jag slår till.

Igår kom som sagt Klara över och myste. Vi kollade på P.S. I love you och snackade. Filmen var lite långtråkig men ändå väldigt bra enligt mig. Haha vet inte hur många gånger vi sa "aww" i kör!

Nu ska jag snart slänga mig i duschen och börja göra mig i ordning. Ikväll blir det grill/tjejkväll hemma hos mig. Puss


Dagens



Tunika och solglasögon, monki. Skinnjacka och väska HM. Skor, skopunkten.

Nu måste jag verkligen plugga om jag vill bli klar till deadline. Jag har tre mer eller mindre halvfärdiga uppsatser att skriva. Imorgon tar treorna på vår skola studenten så då är vi andra lediga. Får se om jag pallrar mig in till stan och kollar på alla lyckliga studenter.

Klara kanske kommer över hit senare också. Får se, får se. Först var det läxorna ja! Puss

Min portfolio


MUMS!

I multimedian fick vi en uppgift att göra en egen portfolio. Jag gillar som sagt att fota men har inte lagt upp några foton här än, så om ni känner för det är ni välkomna att gå in och kolla. Det finns ett urval av mina foton, och arbeten jag har gjort i ps och indesign.    

Imorgon har vi sovmorgon till kl 10 då vi ska kolla klart på Passion of the Christ på religionen. Så det blir en rätt lugn morgon.

Nu ska jag gå ner och fortsätta kolla på Greys Anatomy.

For the ones who need a hand

Jag åkte inte till skolan idag. Jag skulle ta sista sprutan med vaccinet mot livmoderhalscancer nu på morgonen. Sen hade jag ont i magen så jag stannade hemma istället. Vi skulle ändå bara spela brännboll vilket inte är inte det roligaste jag vet, så det var inte så mycket att gråta över.

Nu är jag i alla fall vaccinerad mot livmoderhalscancer. Gud, känner mig som en helt ny människa. Kanske inte, men en människa som har 70 % mindre chans att få viruset!

Jag har suttit vid datorn större delen av förmiddagen. Jag tänkte ändra lite på bloggen men det slutade med att jag tog tillbaka det gamla utseendet. Får se om jag ger mig på det igen. Bye!      

Where I fall is where I land


Jag och Sippo förra sommaren.

Sommar sommar sommar.. Går det en dag utan att någon nämner hur mycket de längtar till sommaren? Samtidigt, gick det en sekund de senaste dagarna utan att någon klagade på hur varmt det var? Vi är allt veliga vi.

Men jag längtar i alla fall till sommarlovet, om ni inte visste det. Tänk att sitta ute sent på kvällarna och bara mysa med vännerna. Äta frukost ute på altanen. Cykla sig genomsvettig för att sedan hoppa i vattnet. Ligga och sola på bryggorna hela dagen. Bara gå runt med kompisar och inte göra något vettigt. Grilla och röka vattenpipa vid Kåsjön. Bada med hästarna. Åka utomlands. Vara på landet med kusinen. 

Nja, låter ganska tråkigt va?

Nu ska jag skriva lite till på läxorna och sen belöna mig själv med en klapp på axeln och ett inspelat Desperate Housewives.  

I fotostudion


Linne Zara, Shorts pappas gamla jeans, bikiniöverdel Monki (det var den som jag köpte igår), skinnjacka HM.

Jag och Anja hade lite roligt i fotostudion idag efter lektionen. Vi skulle först bara ta bild på kläderna men det slutade med 500 andra bilder! Men för att citera Anja "bara en liten glimt av hur kul vi brukar ha."



Nu ska jag återgå till skolarbetet, eller återgå är kanske inte rätt ord då jag inte ens har börjat.. Men jag ska jobba flitigt nu i någon timme innan jag åker iväg till stallet. HADET! 

Resa?



Åh, älskar tröjan och shortsen! Skorna och väskan är inte jätte fula dem heller. Såhär skulle jag vilja se ut när jag och Klara reser till Italien i sommar! Tänk att få släpa runt på den coola väskan på flygplatsen bredvid alla andra tråkiga svarta.

Allt förutom skorna kommer från Top Shop. Skorna kommer från Din Sko.  

Årets första dopp



Idag hade jag på mig en tunkia från bikbok och shorts som är pappas gamla avklippta jeans.

Gud vad vi blir bortskämda med vädret. Tredje perfekta dagen nu! Idag hade vi bara en lektion på morgonen så efteråt gick jag och Anja på stan (som vanligt) och jag köpte en sak som jag visar sen. Vi köpte också jordgubbar, satte oss på en gräsmatta, snackade och bara njöt!

Nu har jag precis kommit hem från Kåsjön där jag varit och badat med några kompisar. Det var riktigt skönt i vattnet så det blev årets första dopp för mig! Jag var snäll och lät min klocka bada också. Pappa som nu står och försöker få upp glaset på den tyckte inte att det var lika snällt.

Forever 21


Tänk er att gå runt med den här klänningen en sen kväll utomlands. Det gör i alla fall jag och jag gillar tanken! Allt som behövs är ett par sandaler och håret i en knut eller i härliga strandlockar.

Klänningen kommer från Forever 21 och kostar $ 22.80. 

RSS 2.0