Tisdag

Igår efter att ha ridit med Johanna mötte jag upp Linda och Shabbe, vi kollade i affärer, fikade på Mamma Mia, satte oss i solen, tog bussen till mig, satt och snackade på studsmattan. En perfekt sommardag. Eller mer vårdag faktiskt. När klockan närmade sig kvällen kom även Vicki och när Shabbe och Linda dragit sig gick vi in och kollade på bland annat A cinderella story och dreglade lite över Chad Michael Murray.

Jag hade förresten på mig min nya kofta och linne.  







Tvillingar


Olsen tvillingarna är verkligen lika. Det har nog de flesta konstaterat. Men på den här bilden ser man olikheterna väldigt tydligt. Ashley har rundare och mer öppna ögon, näsan är väldigt lik, men Mary Kate har lite större mun. Så, då vet du det.

Closer


Den populära flätan. Passar kändisarna perfekt. Själv skulle jag se ut som en vilsen piga.

Nu sitter jag och kikar i h&m tidningen, har precis smörjt in mig med "bus" och sytt in ett linne. Ska snart kolla på Prison Break med pappa.
Idag har jag varit i stan och shoppat MASSOR. En kofta, linne, bh, hårband och en lotion fick följa med hem. Tyckte jag förtjänade det. Visar bild på kläderna imorgon. Puss   

Bring me close



Haha gud vad flitig jag känner mig nu då! Hoppas ni uppskattar det. Det här skulle i alla fall jag vilja vandra runt i på Frizon. När det är sådär halvt kallt så man kan slänga på sig halsduken, men ändå ha skinnvästen på sig. Stövlarna är alltid bra att ha på en festival.

För er som inte vet är Frizon en kristen festival. Vi är först på Sundsvik i ca 4 dagar för att sedan åka buss till Frizon.

Klänning - gina
Bh - monki
Skinnväst - HM
Stövlar - din sko
Halsduk - HM
Ring  - HM
Väska - bianco
Skärp - HM

Oh Zara




Bilder: Zara. Snyggt men enkelt.

Nu har jag ätit middag och senare kommer tjejerna och våldgästar mig. Om en vecka åker jag till Frizon och jag längtar ihjäl mig. Massa goa människor som kommer göra den veckan perfekt. Puss

Vinga





Nu är jag hemma igen. Vädret gick från sol till blåst till regn till blåst och avslutade med skön sol. Så på fre, lör och lite sön har jag njutit av det varma vädret. Lite färg på näsan har jag också fått. Jag var seg att ta upp kameran så det blev mest bilder på Dustin, världens sötaste hund, och Axel. Nu ska jag gå och vara social med kusinen som sitter i köket. HADET!

I know you want me

Imorgon drar jag till Vinga. Ön Vinga cirkus en halvtimme utanför Hönö. Vi är ett härligt gäng där som tar hand om kiosken, fyren och båken. Där ska jag mest vila upp mig, andas lite. Klara och Vicki kommer också ut och hälsar på.
Det finns Internet där ute så jag skriver väl något litet om jag har lust. Annars kommer jag hem på söndag igen.      

JUST DET, det var en undersökning om män i tidningen glamour. En fråga löd "vilken av följande trender ogillar du mest på kvinnor?". Så det man ska skopa om man vill köra på ett säkert kort är byxor med hög midja, kort hår, svart nagellack (ledsen Klara), gladiatorsandaler, löst åtsittande klänningar.
Det korta håret kan jag skippa, jag kör på rosa nagellack, jeans med hög midja har aldrig varit min grej. Men gladiatorsandalerna får de helt enkelt leva med. Där går gränsen. 

Nu ska jag nog börja packa. Ska upp halv 7 imorgon. Ha det bäst nu och ta vara på sommarlovet!

ITALIEN

SÅDÄRJA! Se och njut. Gud vad jag längtar tillbaka nu. Till värmen, lugnet, skratten, solbrännan, människorna. Nä jag ska ju bo i Sverige såklart.
 


















Hos Anja









Hej hej!
Nu sitter jag och skriver på Anjas lilla dator. Väldigt jobbgt. Vem har såhär små fingrar? Aja. Kvällen igår blev väldigt lyckad. Vi va några stycken som satt på Anjas balkong hela kvällen, tjötade och rökte vattenpipa. Sedan när de sista hade gått satte vi på en film och jag slaggade i soffan.

Anja som igår sagt att hon skulle vakna runt 1 skramlade runt i köket redan halv 8(?). Så då pallrade jag mig upp och vi gjorde äggröra och bacon. Yes!

Vi får se när jag drar mig hemåt. Ska även orka rida idag. Jag blir inte jätte sugen när jag kollar ut genom fönstret assÅ.

Vi hörs!

Hösten 09, here we come


Hej hej hallå hej hej.

Haha kan ni tänka er mig med den halsduken, vandra runt på stan? Blir nog rätt bökigt. Nä men det är stora halsdukar som gäller i höst, och är jag glad? SOM jag har letat efter en stor halsduk. Hittar enbart massa klena som bara lägger sig på axlarna. Så nu när det är "inne" med stora halsdukar borde det ju finnas i alla affärer. Hoppas hoppas. 

Tyvärr får bilderna vänta tills imorgon. Som vanligt planerar jag för dåligt. Idag har jag först tagit det lugnt för att senare köra ett egengjort träningspass. Eller det blev lite intervall + styrketräning. Efter att jag och Linda snackat igår om hur lat man blir på lovet så kände jag att det var dags att pallra mig ut på en runda. Så nu är benen som spagetti. Hoppas det går över snart då jag ska börja fixa mig för en kväll hos Anja. Jag vet inte vad hon har planerat men det blir säkert bra. 

Nu ska jag se klart på Top model och sen börja sminka mig. PUSS

Härliga söndag

Jahapp, efter mycket tjat från mina trogna bevakare är jag återigen här. Jag vet inte om det här med blogg var min grej ändå. Summering av det ni har missat.
(haha var tvungen att kolla på senaste inlägget för att se när jag senast skrev)

Ja, summeringen då..
(vad är det jag har gjort egentligen)

Måndag: Var jag med Linda och Shabbe? Allt är ganska suddigt. Jo men det var jag nog. Eller så var det på tisdagen. Jag var ju med Vicki någon dag i början också. Ja vi gjorde väl inget som var värt att lägga på minnet antar jag. Jo just det, på måndag hade ju jag, Vicki och Klara tjejkväll. Så var det ja. Vi lagade mat och myste.  
Tisdag: Då var jag med Shabbe och Linda. Fortfarande lite suddigt men det tror jag nog.  
Onsdag: Träffade jag Anja, Hanna och Klara i stan för lite (fönster)shopping och fika. Väldigt mysigt. Sen begav jag mig till Sippo där det bjöds på middag och trevligt sällskap.
Torsdag: Då var det Harry Potter för hela slanten. Riktigt bra om ni skulle fråga mig. Och jag vet vem som dör, la la la la. Efter det sprang vi snabbt förbi McDonalds innan va tog bussen hem till Sippo. Där blev det gammalt hederligt krök. "Kortspel", musik och snack mm.
Haha och så fredag: Då var jag en gnutta trött efter gårdagsnatten så då passade det bra med en lugn dag hos mommo och moffa. Där träffade jag kusinen och dom andra. Vi promenerade, åt, umgicks. Sen däckade jag i soffan.
Lördag: Först rida i regnet med Johanna. Eller vi missade regnet faktiskt. Kom när vi släppte ut hästarna igen. Efter att ha duschat (på order från Michelle) och ätit tog jag bussen upp till Michelle. Där var det lite människor som förgyllde min kväll.
Sen så var vi här. Idag. Söndag. Idag har jag varit på Allum med Linda, städat och handlat på Ica. Sen gått promenad med Shabbe.

Done and done. Bilder kommer imorgon. Sitter inte vid den datorn nu. PUSS         

I`m being calm and cool

Jag tar helgen i en otroligt kort sammanfattning. Är väldigt trött då det inte blivit mycket sömn de senaste nätterna. På fredagen var jag på kändismaskerad hon Anja vilket var väldigt roligt. Sen åkte jag till Karlstad igår och kom hem idag runt halv 8, det var också kul. Sådär. Haha.

Nu är även biljetterna till Harry Potter fixade. Det var såklart jag som åkte på det. Vi blir en stor men mycket trevlig grupp människor, såklart. Och jag får den bästa platsen. Yes.

Nästa vecka kommer att bli häktiskt men rolig. Det är det man får ta när man vill vara med allt och alla. Jag menar, när alla vill vara med mig. HE HE! Puss


The one and only Michael Jackson

Nu sitter jag här och lyssnar på Michael Jackson - They don´t care about us. Riktigt bra låt. Oj herre gud vilket hysteri det har blivit runt hans död. Det kan ju inte ha varit så att han dött av sig själv, någon måste ju ha dödat honom. Ena dagen är det hans familj(?), andra hans läkare. Fast är han ens död? Det är också ett alternativ enligt media. Nej som sagt, herre gud.

Min åsikt är att han var en fantastisk artist. Intresserade mig inte så mycket om hans liv. Lyssnade bara på musiken. Och varför ska man göra något annat. Han var ju inte precis den enda artisten som inte hade det perfekta livet bredvid scenen. Titta bara på Amy Winehouse, Britney Spears, Pete Dougherty. Listan kan göras lång. Man blir nog lite knasig av det livet.

Nu när den största sorgen och hysterin har lagt sig så kan jag med att kritisera hans utseende lite. Man säger ju att det är insidan som räknas.. Tja, i det här fallet var det verkligen så. I alla fall i senare år.      

Han skulle slutat i tid. På mittenbilden såg han faktiskt riktigt bra ut. Eller egentligen behövde han inte operera sig alls. Fast klart, har man en pappa som säger att man måste var vit för att bli något blir man nog lite hjärntvättad. Sen att han råkade få en sjukdom som gjorde att han blev vit, efter han hade gjort alla de operationerna för att se ut som en vit amerikan i ansiktet är ju inte alls konstigt? Jaja om det gjorde honom något gått så var det väl värt det.   


Så för att avsluta detta inlägget säger jag som alla andra. Michael Jackson, may he rest in peace!

Home, sweet home

Nu är jag hemma igen och allt är som vanligt. Jag kom egentligen hem i tisdags kväll men har inte haft "tid" att uppdatera. Så hur var det i Italien då? Det var jätte mysigt. Ja mysigt är nog rätt ord, för det var mer en ta-det-lugnt-resa än en festa-resa. Dagarna spenderades mest på stranden och på kvällarna var vi stammisar på baren Piccolo Jolly. Kan ju ha något att göra med den urgulliga och charmiga bartendern? Ja, kanske. " When you swedish come here, white white white. When you go home, red, red, red."
Vi hann också med en tur in till grannstaden San Remo och en tur på marknaden där vi bodde. Jag laddar upp lite bilder ikväll, så håll ut.

Igår träffade jag mina älskade vänner för en fika i stan och senare deg hemma hos Linda.




   

Italien nästa

Jag vet att jag är seg men det är ju inte så många tårar som fälls, bara just nu från typ 9 personer (inklusive mig själv). Haha känns som att jag alltid börjar mina inlägg genom att tala om hur dålig jag är på att uppdatera. Men men.

Nu sitter jag här och laddar ner lite musik som jag ska ha i öronen när jag ligger på stranden. För imorgon är det Italien som gäller! Ska bli skönt att komma bort från allt ett tag, bara ta det lugnt.

Igår var vi bjudna till Klara där det bjöds på jordgubbar, choklad, chips och vindruvor. Som vanligt när vi träffas hade vi jätte mysigt. Vi satt ute på hennes altan tills det blev mörkt och myggen blev för jobbiga. Jag hade på mig min nya klänning från monki.   







Ha det nu så bra när jag är borta! Det kommer jag ha i alla fall.

RSS 2.0