Gårkvällen

Jag kom på att jag glömde berätta om igår. Det blev som sagt väldigt trevligt. Jag blev genast på bättre humör när jag träffade alla mina underbara vänner! Hos Stefan grillade vi, pratade, lekte och hade jätte mysigt. Stefan har även en son på två år som var så jäkla gullig! Han blev allt lite chockad när han kom hem och det stod fem tjejer och stirrade på honom, men man kunde ju inte låta bli!

Efteråt åkte alla hem till Sippo där vi bara tog det lugnt. Jag får inte glömma att nämna att vädret var perfekt hela kvällen, och det var tur för mig som trippade runt i bara ben.  

För att byta ämne så funderar jag på vilka det är som läser min lilla blogg. Om det nu inte är så att mina vänner går in från olika datorer bara för att göra mig glad så är det allt några andra som sitter där hemma och läser. Det har jag siffror på! Så släng gärna in en kommentar innan ni springer vidare, det tar inte mer än en minut om ni är snabba. Kanske två om ni känner för att skriva lite mer.

Fortsatt trevlig kväll!

Härliga söndag


Här är shortsen jag köpte i fredags, 250 kr på monki! Färgen är lite mer orange i verkligheten. Haha allt jag har på mig där är faktiskt från monki!


Såhär har jag sett ut de få timmarna idag när jag inte sprungit runt i bikini. Linne och bikini från ginatricot och shorts från hm. Osminkad är jag också!

Idag har jag inte heller varit så sugen på att sätta mig vid datorn så det har inte blivit något inlägg. Jag har försökt vara ute så mycket som möjligt och njuta av vädret idag. Jag vill ligga och sola men jag är alldeles för rastlös för det, så jag har pysslat med lite olika saker.

Sedan har jag och klara städat också. Vi städar i Sävehof hallen en gång i veckan för att tjäna lite kosing. Det är nog det enda vettiga jag har gjort idag. Snart ska vi äta och så ska jag baka en rabarber/jordgubbs paj till mamma. Bara för att hon är den bästa mamman man kan ha! 

Grillkväll

Nu är jag lite sen så bilderna får komma ikväll eller imorgon istället (förlåt Anja). Vår gamla mentor har nämligen bjudit hem hela klassen på en grillkväll, alltså klassen från högstadiet. Det kommer inte att bli så jätte speciellt att träffa gamla klassen då de flesta av oss fortfarande umgås väldigt mycket men det kommer nog bli trevligt. Det har varit lite strul nu innan så just nu är jag inte jätte pepp på att åka men jag hoppas att det ändrar sig.

Nu måste jag verkligen kila. Vi hörs!

Slow down, please slow down



Hellu! Jag hade varken lust eller tid att skriva något igår. När jag kom hem efter skolan så sken solen och det var vindstilla så det var bara att knalla ut på altanen och jobba på brännan. Jag tänkte ta med mig datorn men det enda jag såg på skärmen var mig själv. Efter dryga 30 min hade jag tydliga streck efter bikinin. Tacka vetja mammas pigment!

Vi hade bara två lektioner igår och efteråt gick jag och Karin en tur på stan. Jag köpte bland annat de röd/oranga shortsen som jag hade med i kollaget, bild kommer. Senare på kvällen begav jag mig till Saron där jag hängde med massa härliga personer!

En helt okej dag alltså. 

Nu sitter jag återigen på altanen, äter frukost/lunch/brunch vad du nu vill kalla det, och vädret är perfekt! Det känns som att det redan är sommarlov, vilket det är om två veckor nu bara.. Dagens planer och bilder kommer i nästa inlägg. Puss

Gårdagens klädsel


Haha ni får ursäkta minen, jag har inte riktigt fått in bloggposen än. Jag får jobba på det! Sen kan jag skylla på att det var storm ute och att Anja skrek på mig.  

Det här är i alla fall vad jag hade på mig igår. Linne ginatricot, bikini ginatricot, shorts hm, Hoodie gammal, skor skopunkten, väska hm.  

Nu har jag svenska och borde börja på en krönika om massmedier. Men det går trögt, och det går ännu trögare när jag sitter och skriver på bloggen så jag avslutar nu. Simma lugnt!

Shopping i massor

Heeej! Nu slog klockan precis över 9 och jag sitter här i min mysiga stickade tröja från monki, snorar (jäkla pollenallergi) och lyssnar på lovsånger. Jag älskar lovsånger, så vackra!

Både på luchrasten och efter skolan gick jag, Anja, Klara och Camilla i stan och kollade i affärer. Blev inget för mig som tur var, måste ta det lugnt med shoppingen nu. Fast jag har faktiskt inte shoppat något på rätt länge nu, inte sen i i tisdags liksom haha. Internt! Sen när jag var på väg hem ringde mamma och frågade om jag ville komma till allum och vara smakråd när hon shoppade, och självklart ställer jag upp för min lilla mamma. Så det blev även en tripp till allum, var inte hemma förrens kl 6.

Haha det tog en kvart att skriva det här inlägget. Fast jag har faktiskt gjort varm choklad också. Övervägde att skriva te där faktiskt, vet inte varför.. Eller jo, det låter vuxnare. Men ändå, choklad är gott!

Kläder, kan man få nog?



Det här är bara ett urval av de kläder som jag trånar efter nu inför sommaren. De flesta kostar inte mycket mer än hundra lappen men allt tillsammans blir rätt mycket pengar. Så det gäller att prioritera. Nämnde jag att jag hatar att prioritera, jag vill ha allt! Men jag tänkte vara snäll att skriva ut priserna på dessa skönheter så ni också kan gå och tråna efter dem.

Volang tunika ginatricot, 249 kr
Linne monki, 180 kr
Lila bikiniset hm, 247 kr
Grå tröja monki, 200 kr
Rosa shorts monki, 150 kr
Aprikosa shorts monki, 250 kr
Väska hm, 798 kr (för mycket pengar för mig men drömma kan man)
Svart tunn bikiniöverdel monki, 100 kr?

Sådär, åk iväg, shoppa, njut, tänk inte på mig!

Min första outfit


Jag tog som sagt ingen outfit bild idag så jag tänkte slänga in en bild som togs för ett tag sen, på en av de tidiga sommardagarna som vi var bortskämda med för någon månad sen. Så såhär kan jag se ut när värmen tillåter.
Tunika bikbok, shorts som knappt syns hm, jeansjacka ginatricot, väska hm, solisar monki

Så här fick ni ett litet smakprov på vad som komma skall. Nu ska jag göra klart ett försenat pulsarbetet.

Beverly Hills



Nu har jag kommit hem, ätit och kollat på ett avsnitt av Beverly Hills. Älskar den serien, har sett den ett antal gånger nu. Serien är inspelad i början av 90 talet och det är kul att se hur likt vi klär oss dem nu. Höga midjor, jeansjackor, vippiga kjolar, magtröjor, långklänningar. Låter det inte exakt som dagens mode?

Vi har en lång skoldag på onsdagar. Med idrott som sista lektion, då är man jätte pigg liksom! Om ca en halv timma ska jag även idag åka till stallet. Jag och min kusin är medryttare på två hästar två gånger i veckan plus ridlektion en gång i veckan. Så det blir den hel del tid i stallet.

Annars är kläder ett stort intresse, både att köpa och att titta på. Därför kommer bloggen att handla mycket om kläder. Hoppas det låter bra? Imorgon kommer förhoppningsvis min första outfit första upp också, hade tänkt det redan idag men jag känner mig inte så snygg nu efter springningen på idrotten..

Det var nog allt jag hade på hjärtat för den här gången, ha det bra så länge!


I skolan

Jag sa precis till Klara att skolan är viktigare än bloggen, ändå sitter jag här och skriver. Men det går ju fort att skriva ett litet inlägg. Som ni ser har jag med hjälp från Anja fått lite ordning på designen, vet inte om jag ska ha så mycket grått som jag har nu men det får vara så så länge. 
Det blev inte något inlägg igår, var så opepp att skriva på en blogg om såg ut att dö när som helst. Nu sitter jag i skolan och har textkommunikation. Jag lyssnar på Hoffmaestro - Highwayman för att hålla mig vaken. Svårt att bli trött till den låten.

Jag går första året på NTI gymnasiet, medielinjen så det blir mycket lektioner vid datorn. Det kommer vara där jag uppdaterar mest. Tro mig, jag kommer aldrig hinna skriva något på morgonen innan jag åker till skolan! Så mycket älskar jag inte bloggen. 

Nu måste jag återgå till arbetet, det är ju bara några få veckor kvar nu i skolan så jag får anstränga mig lite. Så alla mina trogna bevakare, läs och njut!   


Nu börjas det

Haha det känns lite konstigt att skriva när jag vet att det bara kommer vara mina kompisar som läser, eller det hoppas jag att ni gör? Men men, man måste ju börja någonstans!
 
Det har krånglat lite så än så länge är bloggen inte så mycket för världen. Men snart så! Jag har till och med redan fixat en header så den kommer upp imorgon med lite hjälp av min vän Anja. Hon driver bloggen Originalet.se (har ingen aning om hur man länkar än, har inte en aning om någonting än om jag ska vara ärlig. Anja, hjälp?!) så hon är lite som min förebild här i bloggvärlden.

Nu måste jag avrunda, jag ska åka till stallet om 45 min och innan det har jag lite att pyssla med. Jag kommer nog skriva något inlägg senare när jag kommer hem, kanske berätta lite om mig själv och vad bloggen kommer att handla om? Det märker vi då.

 /Petra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0