Skor


Dessa två står först på min lista när jag får råd. Vill ha, vill ha, vill ha! Jag har så mycket andra utgifter för tillfället. Jag ska köpa TVÅ födelsedagspresenter, betala skulder till mamma, pappa och rickard, restaurangbesök till helgen m.m. Men på något vänster ska jag få ihop till dessa skor.

Nu såg jag precis att det ösregnar, och jag som skulle rida. Skit också.    

Stockholm streetstyle



http://stockholmstreetstyle.feber.se/

Jag måste tyvärr säga det, Stockholm tar Göteborg i mode. Detta är redigt snyggt.
Så kom igen Göteborg, bättre kan vi!

Sunday


the fashion spot

Efter en helgalen helg har jag nu försökt varva ner med ett varmt bad och chips. Verkar funka ganska bra. Det var som sagt en galen helg men väldigt lyckad. Fest, mat, bastu, bad, fest, kräftor, dans, sång, och mer fest. Typ så.
Nu är det den hårda verkligheten som väntar och varför inte börja med lite jobb? För om 30 min ska jag och Klara åka upp och städa i sävehofhallen. Peppen! Har en känsla av att det kommer ta lång tid för oss att bli klara.

När Linda har laddat upp bilderna lovar jag att sno några. Det togs runt 300 bilder så några kan jag nog visa.

280809

Nu ska jag börja sminka mig och hinna äta lite innan jag tar bussen till allum och möter upp dom andra. Halv 7 ska jag ta bussen, det blir inga problem. Men vi hörs på söndag kväll igen hörrni. PUSS

p.s. Nu ska jag göra sallad också, blev plötsligt lite stressigare.

Önskeoutfit


Jeans och tröja från TopShop, skor från Din sko och smycken från H&M.

The fashion spot



The fashion spot

Hej! Som ni antagligen märkt så har jag tagit en liiiten paus från bloggen. Men allt glömt och förlåtet. Nu är jag här igen.
 
Nu har jag också börjat skolan igen, tvåa på NTI. Respekt! Eftersom vi fort har mycket dötid framför datorn så är det ett ypperligt tillfälle att ta upp bloggen igen (och att anja skulle slå ihjäl mig annars).

Vad händer nu då? Just nu sitter jag och Anja och surfar runt på datorerna i väntan på lektionen. 3 timmars håltimma innan sista lektionen, sugen någon?
Senare ikväll ska jag och några kompisar åka till Alingsås camping där vi ska bo tills söndag. På lördag är det nämligen kräftskiva där. Bla tillsammans med ett hockeylag från Danmark. Mysigt.    
          


RSS 2.0