Historia



tfs

Pluggar historia för fullt. Eller nu tog jag en paus. 29 sidor ren historia. Mah! Ska nog fortsätta nu faktiskt. Eller ska bara säga att jag köpte en halsduk på Zara idag, bara 129 kr. En sån stor mysig som jag letat efter. Här har ni en glad tjej!   

P.S. Jag, Anja och Camilla kollade förresten in H&M divided exclusive idag på lunchen. Jag hade lätt köpt paljettklänningen om jag haft pengar för det. 

P.S. 2 Om allt går som jag vill är jag snart ett extrajobb rikare. Hoppas hoppas hoppas!

P.S 3. Lyssna på denna. Pepp låten!

En liten hälsning från oss

Jag älskar min fina vän Anja. Och PhotoBooth.

Beyond retro


lisaplace

Efter att ha sett denna bild på Lisa har bestämt mig för att ge Beyond Retro en andra chans. Kändes som att det bara fanns massa gamla brudklänningar när de öppnade här i Göteborg. Jag hittade ingenting som passade mig. Får se om jag hittar något bättre nu.

utmattad


tfs

Nu ska jag springa ner och kolla på ett inspelat Idol. Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit i skolan. Kl halv 6 bokstavligen stupade innanför dörren. 9 timmar i skolan är inte hälsosamt. Somnade på bussen också, men lyckades som tur var vakna precis när bussen stannade på hållplatsen efter mig. Jaja. Det är bara att peppa inför 2 och en halv timma naturkunskap kl 8 imorgon. Wooooho.

Puss!


Seriösa cravings

BRA LÅT!






Modekungen

Om några dagar är jag inte längre pank. Lycka!

Söndag söndag söndag

Hej hej! Nu sitter jag i soffan hos Sippo, har suttit här i några timmar. Just nu kollar vi, Sippo, jag och Michelle på Idol repriser. Ska se om jag orkar pallra mig hem snart. Ska jobba halv 7 så någon gång måste jag åka. 

För första gången på länge hade ingen av oss kamera, så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder från igår. Men roligt hade vi! Lite dans, lite kortspel, mycket dricka. Hehe. Senare blev vi bjudna på sällskap och mat hos grannarna också. 

Nu orkar jag inte skriva mer. P U S S !   

fredags dagens




Klänning - Monki, kofta - Gina, leopardleggins - ?, väska - H&M, och skor från Eurosko


Önskeoutfit


Skinnjacka och armband - lindex, väst - H&M (mycket snyggare i verkligheten. Vad har dom gjort med bilden liksom?), linne - urban outfitters, jeans - topshop

För det första, lyssna på den här. GÖR DET BARA! Okej?

Sen har jag som ni märkt försvunnit en tid, var tvungen att fokusera på lite annat. Men nu räcker det.
Helgen ser ut såhär, imorgon fyller pappa 51 år så då ska vi fira honom på restaurang. På lördag är vi bjudna till Sippo för sista sista get-together innan hon flyttar. En tyst minut.. Så. Vi får se vad som händer då. Roligt kommer vi ha i alla fall.

Nu ska jag gå ner och kolla på Idol, YES!


Lördag



Sena bilder från lördag då vi firade att Linda fyllt 18 på restaurang. Väldigt mysigt!

Weekday lookbook


Weekday lookbook aw09

090906


the fashion spot

Hej igen. Jag är så seg nu och kan inte få ihop ett vettigt inlägg känner jag. Tänkte gå ner och kolla på lite tv istället. Men imorgon lovar jag att vara som vanligt igen och då kommer det även bilder från igår. Jag glömde nämligen min kamera i Maddes väska så jag får tillbaka den imorgon.

Fredag






Bilder från Anja.

Det var bilder från Camillas fest. Kvällen var jätte lyckad med massa härliga människor. Vi tjejer kom dig runt 7 tiden, åt jätte god mat och lite senare kom killarna. 

Nu ska jag dra på mig kläder och åka iväg till shallen. Hörs senare!

Friday i´m in love


fashionsquad

Hej hej! Nu sitter jag och Klara i skolan och väntar ut den härliga håltimmen. Vi hade faktiskt tänkt få lite läxor gjorda sen också.

Ikväll ska Camilla ha födelsedagsfest i Torslanda och jag är pepp pepp pepp! Eller hur är vi Anja? Anja kommer nog vara snabb med kameran så jag kan fjäska till mig några bilder sen.
Imorgon är det ett till födelsedagsfirande. Då ska jag och några tjejkompisar bjuda min kusin Linda på restaurang. Och innan det ska jag hinna hjälpa Camilla att städa och rida med Johanna. Får se om jag hinner skriva något här. Annars kommer bilder och någon hälsning på söndag istället.   
  


Knockk


http://www.knokk.se/

Har gått och blivit kär i de här söta klockorna från Knockk.se. Så coola. Kan inte bestämma mig vilken färg jag vill ha, men det lutar nog mest åt den rosa.

090903



Det här är min andra hyfsat nyinköpta favoritklänning. Tror att kornblå är min nya färg.
Annars då, jag stannade hemma från skolan idag också. För att tillfriskna ordentligt till helgen. För då, då händer det grejer!   

Nu börjar jag bli riktigt rastlös. Vet inte vad jag ska göra. Ut kan man ju inte gå.
Det blir nog inget halsband för mig förresten. Räknade ut att efter helgens utgifter kommer jag vara en fattig student igen med bara 50 kr på kontot. Om jag då trots det skulle köpa halsbandet skulle jag alltså ha - 30 kr. Och jag kan inte ens gå back på mitt konto, Nordea i ett nötskal. Jaja. Jag får i alla fall mat på bordet.

Detaljer








Titta vad http://stockholmstreetstyle.feber.se snappat upp på stan. Ursnyggt! 

GRATTIS


GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL BÄSTA LINDA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!

Kläder


Skinnväst - H&M
Tröja - Topshop
Shorts - ?
Stövlar - Eurosko
Smycken - H&M

Put your hands up

Halsbandet jag skrev om i inlägget tidigare, det på första bilden, visade sig komma från lindex och kostar inte mer än hundralappen. P E R F E K T. Så imorgon är det jag som åker iväg till Allum och shoppar. 


Sjuk

tfs

Idag mår jag ännu sämre så jag skippade skolan. Eller jag gick faktiskt till skolan men efter två timmar naturkunskap klarade jag inte mer. Kände mig helt drogad. Så jag åkte hem igen och slocknade på soffan.

Som den hypokondriker jag är har jag kollat symtomen för svininfluensan men än så länge verkar det tyda mer på en kraftig förkylning. Jag försöker bota mig med pepp musik, kan ju inte bli sämre i alla fall.

Halsband


http://kanal5.se/web/guest/nataliekarlsson

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10451138

http://www.minoutfit.se/emma

Jag är ute efter ett stort halsband och någon av de här skulle jag inte tacka nej till. Favoriten är den första bilden.

The klänning



Tänkte visa er det senaste köpet jag gjorde. En klänning från H&M. Jag älskar den! Perfekt dansklänning. Jag och Anja kommer äga dansgolvet på fredag.

Tisdag


Whitney Port och Lauren Conrad. Jag totalt älskar Whitneys klänning! Allt är perfekt på den.  

Nu sitter jag här ensam kvar i skolan medans de andra springer runt som fån borta på heden. Jag känner mig nämligen lite krasslig så jag skippade idrotten idag. Det var ju i och för sig bra då jag ska passa på att träffa en kompis som åker till England för att jobba idag. Hoppas hon är hungrig för jag dör här! 

Fick en glad nyhet av Linda när jag satt på lektionen, att jag är med på blogg.se framsida. YES! Så nu rullar besökarna in. Hoppas någon känner för att stanna.

      


Lygnareds camping








Kräftskiva










Sådär ja. Det var ett urval av helgens 300 bilder. Absolut något som borde göras om. 
För er som missat så var vi på Lygnareds camping som ligger i Alingsås. Vi kom dit på fredagen då vi satt och hade trevligt utanför vår stuga i princip hela kvällen. När vi inte bastade eller badade då. På lördagen var det kräftskiva.


RSS 2.0